Hippos-kausari+Kärpät Raviliigaosuus

Ei alv.

Huutokauppa on päättynyt
Huutokauppa päättyy: 2.5.2018 21:00:00
Osalistut lempinimellä: Vieraana (Kirjaudu sisään)
Johtava tarjoaja: Emilia K.
Nykyinen tarjous:
100,00 €
Aloitushinta:
95,00 €
(1 Tarjousta )

Nimi:

* Raviliiga

Sähköposti

hippos@hippos.fi

Puhelinnumero

020 760 500

Paikkakunta

Espoo

Osuus Raviliiga Kärpistä (1 kpl) ja Suomen Hippoksen kausikortti 2018 (1 kpl):

Hevosenomistajana koet isoja fiiliksiä ja raviurheilun vauhdin. Raviliigalaiset saavat omistajakortin, jolla pääset ilmaiseksi kaikille raviradoille aina omistamasi Raviliiga-hevosen startatessa (Seinäjoen ravirataa ja suurkilpailuja lukuun ottamatta). Omistajuutesi jatkuu vuoden 2020 loppuun asti.

Raviliigan kautta pääset kurkistamaan raviurheilun kulissien taakse. Pääset tapaamaan hevostasi ja jännittämään sen tulevaa kilpailu-uraa yhdessä muiden omistajien ja jääkiekon suosikkijoukkueesi pelaajien kanssa. Jokaisella Raviliiga-joukkueella on oma kimpanvetäjä, joka luotsaa jännittävää matkaa eteenpäin ja tiedottaa hevosesi kuulumisista säännöllisesti. Raviliigaosuutesi maksat vain kerran, eikä mitään muita kuluja matkan varrella tule.

Pakettiin sisältyy Suomen Hippoksen kausikortti! Sillä saat vapaan sisäänpääsyn kaikkiin loppuvuoden 2018 raveihin Kuninkuusraveja ja Nordic King –tapahtumaa lukuun ottamatta. Pääset siis ilmaiseksi seuraamaan yli 300 eri ravitapahtumaa eri puolilla Suomea!  Sinulla on ainutkertainen mahdollisuus hankkia hevososuus ja Hippoksen legendaarinen kausari samalla kertaa. Tätä et rahalla saa mistään muualta!

Linkit:

RAVILIIGA 2017 YHTEISOMISTUSSOPIMUS.PDF